Puppies & litters

Planned litters and puppies from us

We have no available puppies.

Our next litter plan is for 2022/2023.

Nincs elérhető kiskutyánk.

Következő alomterünk várható ideje: 2022/2023.

Előjegyzést NEM veszünk fel!

DSC09255
2020

Boys & Girls

2020-07-27, 4 puppies

Sire: Rubin Rose Here Comes The Sun
Dam: Born To Twinkle Dare To Be

DSC07468x
2019

Love

2019-05-18, 2 puppies

Sire: Rubin Rose Here Comes The Sun
Dam: Born To Twinkle Dare To Be

DSC_1719x
2013

Sun

2013-10-23, 2 puppies

Sire: Brylin Spell Maker
Dam: Rubin Rose Miss Merrie Melody

DSC_0830b-2048
2011

Miss

2011-10-10, 1 puppy

Sire: Silver Dream Just A Joker
Dam: Silver Dream Morning Light

Born here | Nálunk születtek

Maxwell

Fernando Rubin Rose

Will

Rubin Rose I Was Born To Love You

Susie

Rubin Rose Brighter Than The Sun

Sanyi

Alejandro Rubin Rose

Orbit

Rubin Rose Burning Love

Puppies from us | Kölykök kennelünkből

English version soon

Kennelünkben ritkán van alom, azokban igyekszünk biztosítani a minőségi párosítást. Csak funkcionálisan egészséges, jó karakterű kutyákat vonunk tenyésztésbe. Utóbbi azért fontos, mert szeretnénk megőrizni a sheltie kedves, vidám, ám kissé tartózkodó természetét.

Olyan gazdi-jelöltek jelentkezését várjuk, akik megfelelő körülmények közt és színvonalon tudják tartani a kutyát, annak fizikai és szellemi igényeit ki tudják elégíteni. Fontosnak tartjuk a gazdikkal való kapcsolattartást, főleg a kezdeti időszakban, hogy a legjobb tudásunk szerint tudjuk segíteni a gazdikat. Hétköznapi tartással kapcsolatban éppúgy szívesen segítünk, mint a sportokkal, vagy ha kipróbálnák magukat egy-egy kiállításon. Fontosnak tartjuk, hogy a megfelelő kiskutya a megfelelő gazdihoz kerüljön, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy személyiségéhez, képességeihez mérten minden kölyökből a legtöbbet hozhassa ki gazdája. Nagy hangsúlyt fektetünk a kölyök-tesztekre, korai szocializációra. Kutyáink családtagként élnek velünk, a kölyköket is így neveljük, szeretnénk, hogy a tőlünk származó kölyköket gazdáik is hasonlóképpen tartsák.

Kiskutyáinkat FCI törzskönyvvel, chippezve, koruknak megfelelő oltásokkal, féregtelenítve adjuk az új gazdinak. A kiskutyához adunk továbbá egy csomagot, ami megkönnyíti a beilleszkedést az új környezetbe: nyakörv, póráz, tálka, játék, alomszagú törölköző és néhány napra elegendő eledel. A kölykök 10-12 hetes kor után költözhetnek az új gazdihoz, hogy biztosítsuk neki a korai szocializációt.

A kölykök ára nem képezi alku tárgyát. Esetleges részletfizetés lehetőségét fel tudjuk ajánlani. Nem teszünk különbséget szuka és kan kölyök árában, illetve a hobbi és kiállítási célú kölyök árában sem.

Az érdeklődőktől szeretnénk egy rövid bemutatkozást kérni e-mailben, mely tartalmazza: a korábbi kutyás tapasztalatokat, néhány szót a családról, akikkel a kiskutya élni fog, illetve pár mondatot arról, hogy milyen célra szeretnék a kiskutyát (hobbi, sport, kiállítás). Előnyben részesítjük azokat a gazdi-jelölteket akik aktív életmódot szeretnének folytatni a kutyával. 

Amennyiben úgy érzi kennelünkből szeretne kiskutyát, vagy kérdése van, bátran keressen meg minket!

IMG_7779x
DSC06769

Rubin Rose Here Comes The Sun "Teodor"

Rubin Rose Miss Merrie Melody "Cathy"