Puppies & litters

Planned litters and puppies from us

We have no available puppies.

Our next litter plan is for 2022/2023.

Nincs elérhető kiskutyánk.

Következő alomterünk várható ideje: 2022/2023.

Előjegyzést NEM veszünk fel!

Litter 2022

Previous
Next

Sire: tricolor

Both parets are health tested, Interchampions, with great temperament and character.  //  Mindkét szülő egészségügyileg szűrt, kiváló kiállítási eredményekkel rendelkezik, remek temperamentumú és karakterű kutyák.

Puppies will be CEA N/A carrier, MDR1 +/+ or +/- clear or carrier, triclored and/or sables  //  A kiskutyák CEA hordozó, MDR1 mentes vagy hordozó státuszúak lesznek, tricolor és sable színűek.

Puppies will be available for only serious homes as family pet with chance of dog shows. Our waiting list is still closed.  //  Kiskutyák elérhetőek lesznek kizárólag olyan otthonba ahol elsősorban családi kedvencként élhetnek kölykeink, lehetőséget biztosítva kiállításra. Előjegyzéseket még nem veszünk fel.

Past litters

Boys & Girls

2020-07-27, 4 puppies

Sire: Rubin Rose Here Comes The Sun
Dam: Born To Twinkle Dare To Be

Love

2019-05-18, 2 puppies (3 dead soon after birth)

Sire: Rubin Rose Here Comes The Sun
Dam: Born To Twinkle Dare To Be

Sun

2013-10-23, 2 puppies

Sire: Brylin Spell Maker
Dam: Rubin Rose Miss Merrie Melody

Miss

2011-10-10, 1 puppy

Sire: Silver Dream Just A Joker
Dam: Silver Dream Morning Light

Born here | Nálunk születtek

Maxwell

Fernando Rubin Rose

Will

Rubin Rose I Was Born To Love You

Susie

Rubin Rose Brighter Than The Sun

Sanyi

Alejandro Rubin Rose

Orbit

Rubin Rose Burning Love

Puppies from us | Kölykök kennelünkből

English version soon

Kennelünkben ritkán van alom, azokban igyekszünk biztosítani a minőségi párosítást. Csak funkcionálisan egészséges, jó karakterű kutyákat vonunk tenyésztésbe. Utóbbi azért fontos, mert szeretnénk megőrizni a sheltie kedves, vidám, ám kissé tartózkodó természetét.

Olyan gazdi-jelöltek jelentkezését várjuk, akik megfelelő körülmények közt és színvonalon tudják tartani a kutyát, annak fizikai és szellemi igényeit ki tudják elégíteni. Fontosnak tartjuk a gazdikkal való kapcsolattartást, főleg a kezdeti időszakban, hogy a legjobb tudásunk szerint tudjuk segíteni a gazdikat. Hétköznapi tartással kapcsolatban éppúgy szívesen segítünk, mint a sportokkal, vagy ha kipróbálnák magukat egy-egy kiállításon. Fontosnak tartjuk, hogy a megfelelő kiskutya a megfelelő gazdihoz kerüljön, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy személyiségéhez, képességeihez mérten minden kölyökből a legtöbbet hozhassa ki gazdája. Nagy hangsúlyt fektetünk a kölyök-tesztekre, korai szocializációra. Kutyáink családtagként élnek velünk, a kölyköket is így neveljük, szeretnénk, hogy a tőlünk származó kölyköket gazdáik is hasonlóképpen tartsák.

Kiskutyáinkat FCI törzskönyvvel, chippezve, koruknak megfelelő oltásokkal, féregtelenítve adjuk az új gazdinak. A kiskutyához adunk továbbá egy csomagot, ami megkönnyíti a beilleszkedést az új környezetbe: nyakörv, póráz, tálka, játék, alomszagú törölköző és néhány napra elegendő eledel. A kölykök 10-12 hetes kor után költözhetnek az új gazdihoz, hogy biztosítsuk neki a korai szocializációt.

A kölykök ára nem képezi alku tárgyát. Esetleges részletfizetés lehetőségét fel tudjuk ajánlani. Nem teszünk különbséget szuka és kan kölyök árában, illetve a hobbi és kiállítási célú kölyök árában sem.

Az érdeklődőktől szeretnénk egy rövid bemutatkozást kérni e-mailben, mely tartalmazza: a korábbi kutyás tapasztalatokat, néhány szót a családról, akikkel a kiskutya élni fog, illetve pár mondatot arról, hogy milyen célra szeretnék a kiskutyát (hobbi, sport, kiállítás). Előnyben részesítjük azokat a gazdi-jelölteket akik aktív életmódot szeretnének folytatni a kutyával. 

Amennyiben úgy érzi kennelünkből szeretne kiskutyát, vagy kérdése van, bátran keressen meg minket!

IMG_7779x
DSC06769

Rubin Rose Here Comes The Sun "Teodor"

Rubin Rose Miss Merrie Melody "Cathy"