Welcome Ruby

We were thinking so much about having a new puppy, but never think that will be a collie. When I saw Ruby for the first time in life, I lost… So we started to talk about, thiking and wait for her health scans, and talk a little more. Than Ruby arrived in the middle of “corona-time”… and she is a perfect, smart little lady.

Her Grandmother is my collie Queen, Ivy, who with we made big successes last year, and also one of the cutest dogs I’ve ever met. I know her family for generations, and her breeder for many years, so we can say this is a perfect choice.

Thank you Adrienn for our little sweetheart!

Nagyon sokat gondolkodtunk azon, hogy egyszer szeretnénk majd egy kiskutyát, de sose gondoltam, hogy végül egy collie lesz. De amikor megláttam Ruby-t először, akkor elvesztem. Így beszélgetni kezdtünk, agyaltunk, vártuk az egészségügyi szűréseit, még beszéltünk róla. Majd Ruby megérkezett a corona-járvány kellős közepén… egy csodálatos, édes kishölgy.

A nagymamája, a Collie-Királynőm, Ivy, akivel a tavalyi évtől szép sikereket tudhattunk magunkénak és az egyik legédesebb kutya, akit ismerek. Ismerem a családját generációkra visszamenőleg és a tenyésztőjét is hosszú évek óta, így mondhatjuk, hogy tökéletes döntés.

Köszönjük Adrienn ezt kis csodagombócot!

Rubin Rose Miss Merrie Melody "Cathy"